0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrečke za shranjevanje mleka - 25kom

Blagovna znamka: Lansinoh

Zaloga: Na zalogi

Lansinoh vrečke so idealne za shranjevanje in zamrzovanje dragocenega mleka. 

Cena:
17,95€

Podrobnosti

Lansinoh vrečke za shranjevanje iztisnjenega mleka so posebej razvite za uporabo v zamrzovalniku, prav tako pa tudi za shranjevanje mleka v hladilniku.

Proizvodni proces omogoča izdelavo vrečk medicinske kakovosti brez uporabe plastifikatorjev, tako da snovi, ki bi lahko bile škodljive za dojenčka, v nobenem primeru ne pridejo v stik z mlekom.

Vrečke Lansinoh so nepropustne, sterilizirane, imajo dvojno zapiralo za varno zapiranje in prostor za vpisovanje podatkov je nad prostorom za mleko, kar preprečuje možnost prebadanja s pisalom. Izdelane so iz povsem varnega polietilena (PE). 

Pakiranje je praktično in omogoča lahek dostop. Nalivanje in izlivanje je zelo enostavno.

V paketu je 25 vrečk.

Pakete za nas dostavlja GLS. Dostava je možna na vse naslove znotraj Republike Slovenije. Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa GLS-a se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, s katerim lahko paket dvignete v Paketomatih.

ROK DOSTAVE

V primeru plačila po povzetju, preko Paypala ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, odpošljemo naročila v roku dveh delovnih dni. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila oddana med vikendom in prazniki pošljemo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta. GLS večino paketov dostavi že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

STROŠEK DOSTAVE

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu v vrednosti do 59,90 eur so 3,90 eur, pri nakupu v vrednosti nad 59,90 eur pa je strošek dostave brezplačen. Opozorilo: ti pogoji in stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi, brez dodatnih stroškov dostavljalcu.

  • Nepropustne
  • Sterilizirane
  • Dvojno zapiralo za varno zapiranje
  • Izdelane iz povsem varnega polietilena (PE)
  • Praktično pakiranje, ki omogoča lahek dostop
  • Enostavno nalivanje in izlivanje.

Dodatne informacije

Blagovne znamke Lansinoh
Cena 17,95€

Naložite svoje slike tega produkta

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.
O blagovni znamki Lansinoh

LANSINOH – pomoč mamicam in dojenčkom, da se lažje znajdejo na novi življenjski poti

Zgodba Lansinoh blagovne znamke se je začela pred 35 leti, ustanovila je jo takrat novopečena mamica. Sama se je soočala z izzivi dojenja, zato je bila odločena, da bo s svojimi izdelki pomagala drugim mamicam.

Svojo strast krepi z razvojem novih izdelkov in rešitev, ki so v pomoč mamicam in dojenčkom, posveča se izobraževanju mamic in nudi podporo. Izdelki Lansinoh navdušujejo mamice v več kot 60 državah po vsem svetu. Njihovi izdelki so namenjeni mamam, podpirajo pa jih raziskave, zdravniki in ostali strokovnjaki.

Med izdelki najdete kremo za bradavice Lansinoh, ki jo priporočajo zdravniki, črpalke za mleko, ki delujejo prek tehnologije Bluetooth, bolnišnične izdelke, ki nudijo podporo v prvih dneh življenja, različne pripomočke za dojenje, vrečke za shranjevanje mleka, blazinice … Najdete vse, kar potrebuje doječa mama.

Mogoče bi vas zanimalo tudi