0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

TheraPearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo prsi

Blagovna znamka: Lansinoh

Zaloga: Na zalogi

Lansinoh TheraPearl 3 v 1 terapija je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem.
Cena:
29,90€

Podrobnosti

Lansinoh TheraPearl 3 v 1 terapija je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem.

Blazinice se uporabljajo v primeru zamašenih mlečnih žlez in mastitisa. Uporablja se lahko tudi neposredno pred dojenjem, ko so dojke nabrekle, prav tako pa tudi pred ali med iztiskanjem mleka s črpalko, saj toplota spodbuja sproščanje in dotok mleka.

TheraPearl blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne.

Za uporabo tople terapije se blazinice vstavijo v prevleko in nato v mikrovalovno pečico za največ 15sekund. Po potrebi se čas podaljša.

Za hladno terapijo se blazinice položijo v zamrzovalnik za najmanj dve uri, pred uporabo se pa obvezno vstavijo v prevleko. Hladijo se lahko tudi v hladilniku. 

Oblikovane so tako, da jih je mogoče za spodbujanje hitrejšega pretoka mleka namestiti okrog črpalke za iztiskanje mleka. Blazinice se segrejejo in namestijo okrog lijaka črpalke ter se zavarujejo z zapiralom.

Oblikoval jih je zdravnik, odobrili pa strokovnjaki za dojenje, zato je izdelek medicinski pripomoček.

Priporočena uporaba je največ 20 minut.

Pakete za nas dostavlja GLS. Dostava je možna na vse naslove znotraj Republike Slovenije. Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa GLS-a se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, s katerim lahko paket dvignete v Paketomatih.

ROK DOSTAVE

V primeru plačila po povzetju, preko Paypala ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, odpošljemo naročila v roku dveh delovnih dni. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila oddana med vikendom in prazniki pošljemo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta. GLS večino paketov dostavi že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

STROŠEK DOSTAVE

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu v vrednosti do 59,90 eur so 3,90 eur, pri nakupu v vrednosti nad 59,90 eur pa je strošek dostave brezplačen. Opozorilo: ti pogoji in stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi, brez dodatnih stroškov dostavljalcu.

  • medicinski pripomoček
  • topla ali hladna terapija
  • večkratna uporaba
  • univerzalna oblika
  • 3 funkcije v 1
  • ne vsebuje lateksa

Dodatne informacije

Blagovne znamke Lansinoh
Cena 29,90€

Naložite svoje slike tega produkta

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.
O blagovni znamki Lansinoh

LANSINOH – pomoč mamicam in dojenčkom, da se lažje znajdejo na novi življenjski poti

Zgodba Lansinoh blagovne znamke se je začela pred 35 leti, ustanovila je jo takrat novopečena mamica. Sama se je soočala z izzivi dojenja, zato je bila odločena, da bo s svojimi izdelki pomagala drugim mamicam.

Svojo strast krepi z razvojem novih izdelkov in rešitev, ki so v pomoč mamicam in dojenčkom, posveča se izobraževanju mamic in nudi podporo. Izdelki Lansinoh navdušujejo mamice v več kot 60 državah po vsem svetu. Njihovi izdelki so namenjeni mamam, podpirajo pa jih raziskave, zdravniki in ostali strokovnjaki.

Med izdelki najdete kremo za bradavice Lansinoh, ki jo priporočajo zdravniki, črpalke za mleko, ki delujejo prek tehnologije Bluetooth, bolnišnične izdelke, ki nudijo podporo v prvih dneh življenja, različne pripomočke za dojenje, vrečke za shranjevanje mleka, blazinice … Najdete vse, kar potrebuje doječa mama.

Mogoče bi vas zanimalo tudi