0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina Sophie&Mark omogoča naslednje načine plačila: z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije, po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja, s Paypalom na račun podjetja, plačilo z plačilnimi karticami.

CENA

Cena v spletni trgovini Sophie&Mark je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Vse cene so brez DDV, prav tako se DDV ob nakupu ne zaračuna, saj podjetje ASKIVITY, ALJAŽ PRISTOVNIK s.p.,ni davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo trgovina Sophie&Mark kupcu omogočila odstop od nakupa.

KODA ZA POPUST

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Sophie&Mark in je časovno omejena. Po izteku tega roka je koda za popust neveljavna. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu Sophie&Mark ali v drugih medijih. Uporaba kode za popust: Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb »NA BLAGAJNO«. Vpišite zahtevane podatke o uporabniku, naslov za dostave in izberite način plačila. Na zaključku blagajne v okence »Koda za popust« vpišete kodo za popust in kliknite gumb »POTRDI«. Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust. Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.