0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dobrodošli v Sophie & Mark!

Smo majhna, družinsko vodena trgovinica, v kateri si prizadevamo staršem in njihovim malčkom nuditi kvalitetne izdelke, ki bodo ali polepšali vaše skupno preživljanje časa ali vam ga poenostavili in olajšali.

Z željo, da zgradimo lepe in zaupanja vredne odnose z našimi kupci, izbiramo za vas samo izdelke, ki bi jih za svojega malčka kupili tudi sami. Pripomočki za mamice, luštne in mehke igrače, previjalne podloge in torbice za pleničke, ki vam bodo olajšale vsako pot z vašim malčkom, skrbno izbrane stekleničke iz najboljših materialov, posebni modeli nogavičk in še veliko več, smo za vas že pripravili in še naprej se bomo trudili ponudbo širiti in prilagajati vašim željam.

Zato nam je vedno tudi pomembno vaše mnenje. Pri vsakem izdelku na spletni strani imate možnost podati svoje mnenje, dodati slikico vašega malčka, ki mu je izdelek všeč ali seveda izraziti željo po kakšnem drugem izdelku, drugi barvi, drugem modelu...

Vaše mnenje nam je pomembno! 

In naš cilj, je trgovina, prilagojena željam naših kupcev, ki bodo lahko zaupali v kvaliteto izdelkov in vedno imeli veliko izbiro za nakup, za vsako priložnost.

Želimo vas prijeten nakup in veliko užitkov ob uporabi!

Sophie & Mark