0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nastavek za stekleničko - hitro sesanje

Blagovna znamka: Yoomi

Zaloga: Na zalogi

-80%

Yoomi nastavki so odlična rešitev za vse dojenčke, ki jim sesanje povzroča težave. Nastavki za hitro hranjenje so oblikovani da spodbudijo počasnejše in zasanjane jedce.

Cena:

Cena: 6,90€

Special Price 1,38€

Podrobnosti

Yoomi dodatni nastavki za hitrejše sesanje, so namenjeni spodbuditvi hranjenja in primerni že za novorojenčke. 

Odlično delujejo v kombinaciji z Yoomi stekleničko in grelnikom, na voljo pa so tudi posebni nastavki za počasno hranjenje, za dojenčke, ki pa jim sesanje dela večje težave.  

Pakete za nas dostavlja GLS. Dostava je možna na vse naslove znotraj Republike Slovenije. Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa GLS-a se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, s katerim lahko paket dvignete v Paketomatih.

ROK DOSTAVE

V primeru plačila po povzetju, preko Paypala ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, odpošljemo naročila v roku dveh delovnih dni. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila oddana med vikendom in prazniki pošljemo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta. GLS večino paketov dostavi že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

STROŠEK DOSTAVE

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu v vrednosti do 59,90 eur so 3,90 eur, pri nakupu v vrednosti nad 59,90 eur pa je strošek dostave brezplačen. Opozorilo: ti pogoji in stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi, brez dodatnih stroškov dostavljalcu.

Nastavki za počasno sesanje

  • spodbudijo prepočasne jedce
  • pomagajo pri zmanjševanju krčev
  • naravna oblika za lažje privajanje
  • 2 v pakiranju

Dodatne informacije

Blagovne znamke Yoomi
Cena 6,90€

Naložite svoje slike tega produkta

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.
O blagovni znamki Yoomi

Ustvarjeno od staršev za starše, so Yoomi izdelki razviti za omogočanje fleksibilnosti staršem, ko pride do hranjenja otroka in zagotavljanje maksimalne čistoče ter ohranjanje pomembnih hranilnih snovi. Yoomi je pripravljen vedno in vedno popoln.

Izdelke Yoomi sta razvila Farah in Jim, starša iz Velike Britanije, ki sta želela najti boljšo rešitev za hranjenje njunega sinčka, ki je bil rojen 6 tednov prehitro. Farah, odvetnica iz Londona, in Jim, nekdanji inžiner pri BMW sta združila izkušnje in znanja, kar je pripeljalo do prve samo-ogrevajoče stekleničke za dojenčke na svetu... edine stekleničke, ki zagreje mleko v 60. sekundah, kadarkoli in kjerkoli, samo s pritiskom na gumb.

Yoomi je bil izbran za enega najboljših izumov zadnjega desetletja. Z uporabo patentirane tehnologije, ki je bila razvita in izdelana v Veliki Britaniji, Yoomi samo-ogrevalna steklenička deluje brez elektrike ali baterij. Podjetje Yoomi je svoj asortiman razširilo tudi na unikatno električno prsno črpalko in sterilizator s posebnim globinskim čiščenjem.

Od skromnih začetkov, je podjetje Yoomi danes internacionalno podjetje, ki je bilo izbrano med 10 najbolj inovativnih podjetij v Veliki Britaniji. 

Nas so navdušili prav vsi njihovi izdelki in se veselimo, da navdušijo tudi vas!

Mogoče bi vas zanimalo tudi