0,00€vaša košarica
0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Interaktivna lesena knjiga - gozd

Zaloga: Na zalogi

Skupaj z gozdnimi prijatelji odkrij najgloblje skrivnosti v gozdu.

Cena:
10,90€

Podrobnosti

S to interaktivno slikanico iz 100% certificiranega lesa FSC odkrij, kaj se dogaja v gozdu. Naj te pustolovska lisica in radovedni jelen popeljeta na pohod po skrivnostnih globinah.

Skupaj z njima otrok spodbuja domišljijo in uri sposobnosti, ki mu omogočajo samostojno pripovedovanje pravljice.

Primerno od 12m naprej.

Material:

100% certificiran les FSC

Velikost:

Knjiga: približno 18 x 15 x 2 cm

Živalici: približno 6 x 7 x 1,5 cm

Pakete za nas dostavlja Pošta Slovenije in je možna na vse naslove znotraj Republike Slovenije. Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, s katerim lahko paket dvignete v poslovalnici Pošte Slovenije, ki je navedena na sporočilu.

ROK DOSTAVE

V primeru plačila po povzetju, preko Paypala ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, odpošljemo naročila oddana med delavnikom pred 13. uro še isti dan. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila oddana med vikendom in prazniki pošljemo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta. Pošta Slovenije večino paketov dostavi že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

STROŠEK DOSTAVE

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu v vrednosti do 49,90 eur so 3,90 eur, pri nakupu v vrednosti nad 49,90 eur pa je strošek dostave brezplačen. Opozorilo: ti pogoji in stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi, brez dodatnih stroškov dostavljalcu.

  • 100% certificiran les FSC
  • spodbuja otroško domišljijo
  • spodbuja otroka, da sam vodi potek zgodbe

Dodatne informacije

Blagovne znamke Ne
Velikost Ne

Naložite svoje slike tega produkta

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.

Mogoče bi vas zanimalo tudi